Fortsæt til indhold
SOMMERUDSALG: 20 % på alle varer - rabatten fratrækkes automatisk / Hurtig levering / Fragt fra 39,- / Shipping to all of EU

Om Studio Bitte

Studio Bitte

Studio Bitte udspringer af kærligheden til det danske sprogs rim og remser, børnesange, vuggeviser og ordlege. Dem vi alle kender, og som har været med til at forme barndommen, generation efter generation. Bitte er et synonym for lille, og designuniverset er fantasifuldt, farverigt, poetisk og fjollet. Et univers, der hylder det musikalske, legende og sanselige i sproget. For sproget er ikke blot noget der skal forstås med hovedet – det er noget, der skal opleves og vækkes til live af nysgerrighed, interesse og kropssprog.
 
Studio Bitte har et mål om at tale til både store og små, høje og lave, børn og voksne. Den grafiske stil er minimalistisk, farverig og enkel og passer ind i såvel køkkenet som på børneværelset. Valg af typografi, farver og komposition holder sig fri af flygtige trends, og tanken om hyppig udskiftning.

Hvem er jeg?

Mit navn er Camilla Bræstrup, og jeg ejer og driver på egen hånd Studio Bitte. Jeg er uddannet grafisk designer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt uddannet i kommunikation og virksomhedsstudier på Roskilde Universitet. Jeg har i de sidste 8 år inden opstart af Studio Bitte arbejdet med forretningsudvikling og kommunikation i det internationale arkitektfirma Henning Larsen. Jeg er gift med Thomas og mor til Alberte og Oscar.

Plakater med omtanke

Studio Bitte tager ansvar for at passe godt på miljøet. Alle mine plakater printes først ved bestilling, så jeg undgår overskudslager og spild – og så er papiret FSC-certificeret, hvilket betyder, at det kommer fra skove, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skovene kan nå at reproducere. Samtidig er FSC-certificeringen en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i de pågældende skove, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. Du kan læse meget mere om Studio Bittes miljømæssige tiltag her.